William Boeva!
William Boeva!
William Boeva!
William Boeva!

Dankuwel, totaalbeleving!

We willen een enorme dank uitspreken aan alle fantastische bezoekers die de Erotica Body and Beauty Beurs in Gent hebben bezocht! Jullie aanwezigheid heeft deze editie tot een onvergetelijk succes gemaakt.

Een diepe dank gaat uit naar onze gewaardeerde standhouders en exposanten, wier toewijding aan kwaliteit en innovatie de kern vormde van deze bijzondere beurservaring. Zonder jullie bijdragen zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest. En laten we onze onmisbare sponsors niet vergeten, wier steun van onschatbare waarde was in het realiseren van onze visie.

Aan onze toegewijde leveranciers, crew en opbouwteam: jullie onvermoeibare inzet en professionele toewijding hebben ervoor gezorgd dat elk aspect van de beurs vlekkeloos verliep. Jullie harde werk achter de schermen verdient de hoogste lof.

Een speciale vermelding gaat naar onze briljante host en presentator, Donaat Deriemaeker, wiens charme en vakmanschap de sfeer van het evenement hebben verrijkt. Zijn aanwezigheid maakte van elk moment een genot voor alle aanwezigen.

En laten we zeker onze fantastische artiesten niet vergeten! Hun optredens van topniveau zorgden voor een onvergetelijke ervaring voor alle bezoekers, en we zijn dankbaar voor hun deelname.

Met jullie steun en toewijding hebben we opnieuw een geweldige editie van de Erotica Body and Beauty Beurs neergezet. We zijn dankbaar voor de liefde en support die we hebben ontvangen. En we kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te verwelkomen op de volgende editie, gepland op 14 – 15 – 16 maart 2025 in Flanders Expo!

Blijf op de hoogte voor meer updates en spannende aankondigingen. Samen bouwen we voort aan een nog grotere en betere ervaring. Tot ziens bij de volgende editie!

nl_BEDutch