William Boeva!
William Boeva!

Erotisch Icoon

PussyKat, een vooraanstaande ster in de International X-industrie, heeft gedurende 9 jaar indrukwekkende prestaties neergezet als performer en co-producent. Haar onderscheidingen getuigen van haar uitmuntendheid in de branche:

Prijzen en Onderscheidingen:

 • 2018: EROFEST Award Winnaar voor “Best International Public Relations”
  2018: VENUS Award Winnaar voor “Best International Showgirl”
  2017: VENUS Award Genomineerde voor “Beste Europese Actrice”
  2015: DDF Award Genomineerde voor “Foot Fetish Sex Goddess”
  2014: VENUS Award Winnaar voor “Best Asian Performer”
  2014: DDF Award Winnaar voor “Best Hardcore Sex Goddess”
  2013: Netstar Award Winnaar voor “Miss Sweet”

Naast haar indrukwekkende carrière in de volwassenenindustrie, heeft PussyKat zich toegewijd aan een nobel doel. Ze is een icoon van de Stop Kinderporno campagne van Child Focus. Haar betrokkenheid en inzet werden erkend op het Internationale Filmfestival van Florence in Italië, waar de campagne werd bekroond als de beste kinderbeschermingscampagne ter wereld. Bovendien werd de campagne genomineerd op het Internationale Filmfestival van Cannes voor de 3e plaats, vanwege de campagne met de grootste media-impact wereldwijd.

PussyKat’s professionele portfolio omvat samenwerkingen met vooraanstaande productiehuizen zoals Dorcel, Woodman, Realityking, Babes, VRcosplay, en meer. Met meer dan 600 media-optredens in tijdschriften, radio en televisie, heeft ze een blijvende indruk achtergelaten op mensen van alle leeftijden.

Naast haar werk als showgirl op de catwalk is PussyKat een toegankelijke persoonlijkheid voor haar fans. Ze blijft trouw aan haar principes en moraal, waardoor ze niet alleen wordt erkend als een internationale ster, maar ook als een invloedrijke producer die serieus genomen wordt in de branche. Haar aanwezigheid als beschermheer en gastster op verschillende eroticabeurzen in Europa versterkt haar positie als een gewaardeerde en gerespecteerde figuur binnen de branche.

nl_BENederlands (België)