Nieuw!

Zet je schrap voor een onvergetelijke ervaring op de Eroticabeurs in Gent! Laat je meeslepen door de betoverende klanken van vakantiemuziek en de sensuele ambiance van onze exclusieve Salsa Workshop in de Stringpointclub! Temidden van de internationale acts hebben we een bruisende salsa-danservaring voorbereid die al je zintuigen zal prikkelen. šŸ’ƒ

Stap binnen in een wereld van opwinding en passie, waar elke beweging doordrenkt is met romantiek en flair! Ontdek de nieuwste, meest pikante dansmoves die je ooit hebt gezien, rechtstreeks ā€˜on stageā€™. Laat je verleiden door de zwoele en sexy bewegingen, die je gegarandeerd in extase zullen brengen.

Het podium roept jouw naam – laat je innerlijke danser vrij en laat je heupen het werk doen! Want geloof ons, de salsa zit gewoonweg in je heupen, klaar om te worden bevrijd!

Onze sensuele salsa past perfect bij het thema van de beurs en belooft een ervaring te worden die je nooit zult vergeten. Dus, waar wacht je nog op? Kom langs en neem deel aan deze onvergetelijke danservaring! Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in het vakantiegevoel en te genieten van de opwinding van de Eroticabeurs in Gent!

Bekijk ons programma en dans mee!

nl_BEDutch