William Boeva!
William Boeva!
William Boeva!

Passievolle Acrobaat

Maak kennis met Gyselle Freitas, een ware wereldreiziger in de wereld van het circus! Al meer dan twee decennia lang ben ik gepassioneerd bezig met mijn vak als circusartiest. Mijn reis begon in 2005 en heeft me gebracht naar de meest adembenemende locaties over de hele wereld. Van de bruisende straten van Rio de Janeiro tot de betoverende theaters van Parijs, ik heb mijn kunsten vertoond en mijn passie gedeeld met mensen van verschillende culturen en achtergronden.

Mijn repertoire is net zo gevarieerd als de plaatsen waar ik heb opgetreden. Met elegantie en kracht heb ik de lucht betoverd met acts op de luchthoepel, zijde, riemen, enkele trapeze, touw en Spaans web. Elke act vertelt een verhaal, een verhaal van vastberadenheid, vaardigheid en schoonheid die alleen het circus kan bieden.

Maar mijn werk gaat verder dan alleen optreden. Als luchtcircusinstructeur en kunstpedagoog deel ik mijn kennis en ervaring met jonge talenten en enthousiaste leerlingen over de hele wereld. Van de levendige straten van São Paulo tot de serene bergen van Peru, ik heb het voorrecht gehad om mijn passie te delen en anderen te inspireren om hun dromen na te jagen.

Met een moderne visie op luchtcircusactiviteiten streef ik ernaar om het meest gevarieerde publiek te verrassen en tevreden te stellen. Mijn voorstellingen zijn niet alleen technisch uitmuntend, maar ook artistiek inspirerend. Ik geloof dat het circus de kracht heeft om mensen te verbinden en hen een moment van verwondering en vreugde te bezorgen, ongeacht hun achtergrond of leeftijd.

Naast mijn optredens en lesgeven, werk ik ook als artistiek regisseur, waarbij ik het artistieke concept van verschillende shows en acts beheer en creëer. Ik vind het een eer om mijn creativiteit en visie te delen en om samen te werken met getalenteerde artiesten over de hele wereld.

Dit weekend ben ik te vinden op de Eroticabeurs, waar ik mijn ervaring en passie voor het circus zal delen. Kom langs en maak kennis met mij en mijn wereld van luchtcircusacrobatiek! #GyselleFreitas #CircusLife #Eroticabeurs #PassionAndSkil

nl_BEDutch