William Boeva!
William Boeva!
William Boeva!
William Boeva!

Showman – Creator Designer

Bereid je voor op een onvergetelijke reis door de betoverende wereld van Mike Garcia, de internationale showman die de grenzen van de verbeelding verlegt! Met wortels in het zonnige Montpellier en nu schitterend in het bruisende Parijs, heeft Mike een reputatie opgebouwd als de ultieme Creatot Pyro – een meester in het creëren van magische vuurshows die de zintuigen prikkelen en de harten van het publiek veroveren. Laat je betoveren door zijn ongrijpbare charme en duistere aantrekkingskracht, want deze sexy, gespierde man is niet alleen een performer, maar een levende legende in wording!

Met ogen die diep in je ziel lijken te kijken en een naam als Red Poison, verwarmt Mike niet alleen de harten van elke vrouw, maar doet hij je ook snakken naar meer! Mis zijn buitengewone optredens op het podium van de Eroticabeurs niet, waar hij de wereld van erotiek met veel body zal laten schudden en je zal meenemen op een reis naar het onbekende!

Maar dat is slechts het topje van de ijsberg – Mike Garcia is niet alleen een meester in het spelen met vuur, maar ook een ondeugende show joker die graag een beetje gek doet en altijd klaar staat om het publiek te verrassen met zijn unieke creaties en adembenemende shows! Van Parijs tot Dubai, Ibiza en verder, heeft hij elk hoekje van de wereld betoverd met zijn kunsten, van festivals tot clubs en exclusieve privéfeesten, en heeft hij zelfs de grootste DJ’s weten te bekoren met zijn artistieke flair!

Mis niet de kans om jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van Mike Garcia, de enige echte showman die de wereld doet trillen van opwinding!

En dat is nog niet alles! Mike’s veelzijdigheid strekt zich uit tot ver buiten het podium. Als wereldreiziger heeft hij niet alleen de grootste DJ’s verleid met zijn adembenemende shows, maar heeft hij ook opgetreden op festivals, in clubs en op exclusieve privéfeesten over de hele wereld. Van de bruisende straten van Parijs tot de exotische locaties van Dubai en Ibiza, overal waar Mike optreedt, laat hij een blijvende indruk achter. Hij weet als geen ander hoe hij zijn artistieke touch kan inzetten om magische werelden te creëren en sterren in je ogen te toveren. Dus bereid je voor om weggeblazen te worden door de veelzijdigheid en het talent van deze sensationele artiest, want met Mike Garcia weet je nooit wat voor onvergetelijke ervaring je te wachten staat!

nl_BENederlands (België)