William Boeva!

Ontmoet onze bekende host!

Van Baraka tot de Erotica Body and Beauty beurs in Gent, deze veelzijdige host en presentator heeft ons altijd weten te verrassen! Ken je hem nog? Donaat Deriemaeker, de man die niet alleen reportages maakt voor het zomermagazine van de VRT, maar ook zijn roots heeft in Ronse.

Hij weet ons te boeien en verbazen! Een naam die resoneert met charisma en professionaliteit.

Donaat heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, waarbij hij niet alleen bekendheid verwierf als presentator, maar ook als getalenteerd acteur in het theater. Zijn veelzijdigheid kent geen grenzen, van het schitteren op het televisiescherm tot het veroveren van harten op het podium. En laten we de glansrijke reportages die hij maakt voor het zomermagazine van de VRT niet vergeten!

Maar wist je dat Donaat ook een verborgen talent heeft als zaakvoerder? Hij heeft de touwtjes in handen genomen van de drukkerij die zijn grootvader heeft opgebouwd. Een man met diepe wortels in Ronse, die nu zijn eigen pad bewandelt met vastberadenheid en trots. En zelfs te midden van deze nieuwe uitdaging blijft hij niet onopgemerkt. Je kunt hem nog steeds bewonderen op MENT TV, waar zijn charme en enthousiasme het scherm verlichten.

Met zijn vaste rol als presentator van Vlaanderen zingt, brengt Donaat vreugde en entertainment naar huiskamers overal in Vlaanderen. Hij is niet alleen een naam, maar een symbool van inspiratie voor velen.

Laten we hem verwelkomen op mainstage van onze beurs!

nl_BEDutch